Background Overlay

"Jeg har brugt Harley Lavender Hot Wax i årevis og jeg absolut elsker den! Den smelter hurtigt ved en lav temperatur. Jeg elsker den især til ansigtsvoksning, da den får fat i de små irriterende vellus hår, der kan være super svære at få fat i. Den sætter sig meget hurtig og er let at trække af igen. Sørg for at bruge et godt tryk når du påfører denne voks.

Jeg bruger Harley Gold Strip Wax til voks af ben, ryg, arme og bryst. Det er en fantastisk voks, der altid er konsekvent, spredes glat og jævnt. Den smelter ved en forholdsvis lav temperatur, og jeg føler, at kvaliteten er fantastisk sammenlignet med de fleste andre mærker på markedet. Som altid, brug et godt pres på dine strip strimler, når du fjerner voksen, så du ikke efterlader nogen klæbrige voksrester bag. Du vil elske denne voks.

"Jeg har brugt Harley Summerfruit Hot Wax og Gold Strip Wax i min klinik i 2,5 år, og jeg har været meget glad for resultaterne. Fantastisk hårfjerning og super skånsom mod huden. Jeg har brugt mange voksmærker i min karriere, og jeg er så glad for, at jeg endelig fandt Harley!"

"Jeg har brugt Harley Products i de sidste to år af mine ti år lange karriere indenfor voksning. Jeg var virkelig imponeret over, hvor nemt det var for mig at tilpasse mig til deres produkter. Jeg er helt vild med Lavender Film Wax. Det er et fantastisk produkt, der sætter sig virkelig hurtigt og fungerer fint i følsomme områder. Den er ikke kun effektiv fra et taktisk synspunkt, men også utroligt omkostningseffektiv. Jeg er også en loyal bruger af Summer Fruits som er super til stædige vellus hår og Gold Strip Wax til større områder såsom ryg og ben. Jeg er altid imponeret over kvaliteten af produkterne, servicen og den hurtige levering. "

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Shopping Cart
Scroll to Top

DENNE HJEMMESIDE BRUGER COOKIES TIL AT SIKRE, AT DU FÅR DEN BEDSTE OPLEVELSE PÅ VORES HJEMMESIDE.